Elfstedentocht gaat door volgens Koffieautomaat leveranciers

, , , ,

Franeker – Ondanks de negatieve berichtgeving inzake de Elfstedentocht, blijven de koffieautomaat leveranciers geloven in de Elfstedentocht. Dit is de reden waarom zij de mobiele koffieautomaten nog niet terug gaan halen naar de magazijnen. Ook andere leveranciers die geïnvesteerd hebben in een mogelijk commercieel succes blijven in ieder geval met ‘één been’ in Friesland.

Eind volgende week verwachten de meeste koffieautomaat leveranciers hun apparatuur terug te halen. Ongeacht of de tocht der tochten door gaat of niet. Enkele leveranciers willen de lokale Friese bevolking graag een ‘bakkie troost’ aanbieden ter verzachting van het leed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*