Elfstedentweets.nl heeft de actuele en relevante tweets

,

Live tweets voor schaatsende tweeps

Meer dan 20.000 tweets per uur gaan momenteel over de Elfstedentocht, schaatsen en aanverwante onderwerpen, schatten ingewijden. Op de Elfstedentweets.nl publiceert Crowdynews alleen de actuele en relevante tweets over de Elfstedentocht. Deze gaan over de Elfstedentocht, en over deelonderwerpen als ´Bonkevaart´ en ´It giet…´.

De hashtag voorbij
Crowdynews.com selecteert met behulp van kunstmatige intelligentie alleen relevante tweets uit de enorme stroom, zonder dat er tijd verloren gaat. Deze real time-verwerking is bijzonder, evenals de toepassing van kunstmatige intelligentie, want meestal wordt de tweet-stream slechts gefilterd met behulp van de hashtag (#) in de tweet.

”De software van Crowdynews baseert zich op patronen en relaties in de taal van de tweet. Daardoor beschikken we over veel meer kennis dan alleen dat ene woordje”, zegt Edwin Kuipers, oprichter van Crowdynews. “Je ziet het ook aan de resultaten. Heel verrassende tweets, en je krijgt een veel breder beeld van de discussie.”

Nederland koploper
De site Elfstedentweets.nl laat zien hoe de Elfstedentocht leeft onder de Nederlandse twitteraars. Nederland is wereldwijd koploper in het gebruik van Twitter; we hebben het grootste aantal tweets per hoofd van de bevolking. Crowdynews laat met Elfstedentweets.nl zien dat de communicatie via de microblog Twitter daadwerkelijk informatie, meningen en nieuwe feiten toevoegt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*