Energiebesparing door HR++

, , , ,

Bespaar flink met HR++

Veel woningen hebben tegenwoordig dubbel glas. De tijd van sterren op de ruiten en tocht is voor bijna iedere woning verleden tijd. Heeft u toch nog enkel glas en wilt u dit laten vervangen? Dan kunt u kiezen voor normaal isolatieglas, maar er bestaat tegenwoordig ook HR++ glas. Isolatieglas wordt opgebouwd uit een binnen- en buitenblad. Hiertussen zit lucht of gas, waardoor er sprake is van een isolerende werking. Bij HR++ (hoogrendement) is er een dunne metaalcoating aangebracht op de binnenruit. Deze coating kaatst warmtestraling de woning weer in, zodat er minder energie nodig is om de ruimte te verwarmen.

Als u wilt besparen op uw energierekening is het verstandig om HR++ te laten plaatsen. Deze glassoort isoleert nog beter dan normaal isolatieglas. HR++ is dan wel duurder, maar dit verdient u binnen enkelen jaren weer terug, aangezien uw energierekening aanzienlijk lager is. Als u overigens isolatieglas kiest om geluidslast te verminderen, hoeft u hiervoor geen HR++ aan te schaffen. Normaal dubbel glas heeft dan hetzelfde effect als HR++.

Meer weten over HR++? Of direct uw huis laten isoleren? Neem dan contact op met de glaszetter bij u in de buurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*