Energiebom Juvat geeft breakdanceworkshops bij Artquake in Hoofddorp

‘So You Think You Can Dance’ was afgelopen seizoen weer een grote hit op televisie, ook de aansluitende theatertour in Nederland en België wordt erg goed ontvangen, de kaarten zijn niet aan te slepen. Maar aanstaande zondagavond zetten de dansers in België een punt achter hun gezamenlijke optredens en kunnen ze gaan genieten van hun welverdiende rust na een behoorlijk intensieve periode. Deelnemer Juvat weet echter van geen stoppen!

Vol energie komt hij al op maandagavond (één dag na het einde van de tournee) naar Hoofddorp om voor Artquake breakdanceworkshops te komen geven aan iedereen die de hippe dansstijl onder de knie wil krijgen. Want ook lesgeven kan Juvat. Naast alle activiteiten rond SYTYCD, heeft de breakdanceprofessional samen met Cagdas ‘Caggie’ Gullum (deelnemer SYTYCD 2010) namelijk een eigen dansschool opgericht in Zaandam.

De breakdanceworkshop zal vier keer gegeven worden bij Artquake in Hoofddorp, te weten: 13 februari, 20 februarie, 5 maart en 12 maart. Allen onder begeleiding van breakdance-goeroe Juvat. Wie daar graag bij wil zijn, kan zich tot 13 februari bij Artquake opgeven (www.artquake.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*