ESL opent kantoor in Amsterdam

,

Internationaal talenreisbureau wilt dichter bij de klant komen

Onlangs heeft Ecole Suisse de Langues (ESL) een inloop kantoor geopend in Amsterdam. De talenreisorganisatie wil op deze manier dichter bij de klant komen. De officiële opening vond plaats op 23 januari 2011.

Dit is de eerste winkel in Nederland voor de reisorganisatie. Tot nu toe heeft de Nederlandse klant het moeten doen met een Nederlandstalige website. Cursisten kunnen vanaf deze maand reizen boeken, annuleren of wijzigen in hartje Amsterdam.

De organisatie wilt op deze manier hun service uitbreiden. “Al 15 jaar lang, zetten wij ons in om de beste dienstverlening aan te bieden, zowel aan onze partnerscholen als aan degenen die met ons vertrekken. De opening van dit kantoor zorgt voor een nog sterkere band tussen ons als organisatie en de klant.” Aldus een woordvoerder van ESL.

De eerste klanten worden deze maand verwacht.  Reizen kunnen geboekt, geannuleerd en gewijzigd worden via dit kantoor. Daarnaast kunnen cursisten ook gewoon binnenlopen voor informatie of een brochure.

Eerder dit jaar opende de organisatie ook kantoren in Valencia, Winterthur, Antwerpen en Londen. Het gaat goed met de organisatie en dat blijkt. In 2011 werd de organisatie verkozen tot beste taalreis agentschap in Europa.

“Al 15 jaar lang, zetten wij ons in om de beste dienstverlening aan te bieden, zowel aan onze partnerscholen als aan degenen die met ons vertrekken. Deze onderscheiding beloont voor het tweede jaar een voortdurend en duurzaam werk en we zijn daarvoor zeer vereerd en fier.”

ESL is geen taal instituut maar werkt als bemiddelaar tussen studenten en scholen. De organisatie werkt samen met ruim 200 taalscholen in 40 verschillende landen. Er zijn taalreizen speciaal voor jongeren en speciaal voor volwassenen. Daarnaast kan ook het niveau aangeven van beginner tot vergevorderd. De cursus Engels in Engeland is een goed voorbeeld van diversiteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*