Europese markt lonkt voor Sportstadion.nl

Sportstadion.nl heeft deze maand haar internationale versie Sportstadium.com gelanceerd. Het gespecialiseerde reisbureau in sportreizen biedt in Nederland het breedste online aanbod van sportreizen. De website werd eind 2010 gelanceerd en was in haar eerste jaar direct winstgevend. Eigenaar van Sportstadion.nl en Sportstadium.com is Jeroen Huis in ´t Veld, tevens oprichter van uitgeverij JHED Media B.V.

JHED Media B.V. beheert een zestal sportwebsites (waaronder FCUpdate.nl en GPUpdate.net) die gezamenlijk een uniek maandbereik kennen van meer dan twee miljoen sportfans. Met het organiseren van sportreizen speelt JHED Media B.V. in op de internationale belevingstrend van sportliefhebbers: supporters willen graag ook buiten hun stadion de wedstrijden van hun idool of team live volgen en deze ervaring delen met andere sportliefhebbers.

Sportstadium

Alle kennis onder één dak

“De samenwerking tussen JHED Media en Sportstadion.nl is meer dan ideaal,” aldus Huis in ‘t Veld. “Er zit hier zoveel kennis van de sport en organisatietalent onder één dak dat beide bedrijven enorm veel van elkaar profiteren. In 2011, het eerste volledige kalenderjaar van Sportstadion.nl, wisten we direct positieve cijfers te publiceren. Met de lancering van Sportstadium.com willen we de Europese markt gaan veroveren. We hebben, mede door een aantal exclusieve samenwerkingsverbanden, gegarandeerd de beste prijs voor een flink aantal sportevenementen en verwachten dan ook dat de internationale website het in haar eerste jaar minstens zo goed kan gaan doen als we in Nederland momenteel doen. De promotie is inmiddels in volle gang en gaat onder andere via internationale sportmagazines en sportwebsites.”

Sportbeleving staat centraal

Sportstadion.nl is onder andere officieel partner van Arsenal, Manchester United, Spa-Francorchamps en De Ronde van Vlaanderen. “Hierdoor kunnen wij de sportliefhebbers een prachtig aanbod van sportreizen presenteren, waarbij de sportbeleving centraal staat,” vervolgt van Huis in ’t Veld. “Deze beleving laten wij ook steeds meer terugkomen op onze websites. Nu al plaatsen wij foto’s van supporters die via onze websites een sportevenement hebben bezocht maar binnenkort worden daar ook video’s aan toegevoegd. Bij de lancering van Sportstadium.com hebben wij ook nog eens nauwlettend gekeken naar het internationale karakter van de site. Om een optimale beleving en service te garanderen is ons gehele team Engelstalig.”

Over Sportstadion.nl

Sportstadion.nl heeft ruime ervaring in het organiseren van sportreizen naar het buitenland. De specialiteit van Sportstadion.nl is het organiseren van (al dan niet geheel) verzorgde reizen naar voetbalwedstrijden, Formule 1 races, MotoGP races, tenniswedstrijden en schaatswedstrijden. Sportstadion.nl is onderdeel van JHED Media B.V., een uitgeverij van een zestal sportwebsites.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*