Faillissementen Horeca voordelig voor online veilingen

Het gaat niet goed met de horeca. Ten opzichte van 2010 zijn er in 2011 weer meer horeca gelegenheden failliet verklaard. Er gingen 22 procent meer horeca bedrijven failliet dan het jaar daarvoor. De horeca is van alle sectoren in Nederland dan ook het hardst getroffen. Dit blijkt uit onderzoek door Dun & Bradstreet. Een slechte ontwikkeling voor deze branche, maar een positief gegeven voor online veilingbedrijven.

Zo heeft Veilingwinnaar.nl afgelopen jaar veel meer horeca-apparatuur verkocht. Deze organisatie veilt o.a. inboedel van organisaties die failliet zijn. Durven ondernemers het toch aan om iets in de horeca branche op te starten, dan kunnen zij hier voor een spotprijs hun apparatuur kopen. Een goede manier dus om direct te bezuinigen. Veilingwinnaar biedt veel diversiteit in aanbod omdat zij samenwerken met bedrijven uit het hele land. Het betreft hier zowel nieuwe als gebruikte apparatuur,.

Ook nu kunt u weer bieden op veel verschillende horeca veilingen. Wellicht woont u bij een bedrijf in de buurt en gaat u eens vrijblijvend bij een kijkdag langs. Hier kunt u zien wat er aangeboden wordt en in welke staat de kavels zijn. Positief verrast? Dan kunt u zich gratis inschijven op de site www.veilingwinnaar.nl om mee te bieden. Hier kunt u ook kosteloos op de hoogte worden gehouden van toekomstige veilingen.

Neem dus snel een kijkje op de website! Uiteraard kunt u hier niet alleen maar horeca-apparatuur vinden. Veilingwinnaar veilt nog veel meer!

Bron: DNB-Nederland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*