Festival deBeschaving start kaartverkoop met early-bird actie

Festival deBeschaving start kaartverkoop met early-bird actie
Alternatieve avonturen op Nederlands meest eigenzinnige festival

De zomer lijkt verder weg dan ooit, toch is er deze koude winterdagen iets om je aan te warmen. Festival deBeschaving heeft namelijk haar datum bekendgemaakt en onmiddellijk een maandlange early-bird actie aangekondigd. Zet alvast in je agenda, zaterdag 30 juni, de dag dat muziek, theater, kunst en wetenschap een onwaarschijnlijke symbiose beleven in de Botanische Tuinen, Utrecht. Het festival nieuwe stijl op bijzondere bodem, deBeschaving – Consider Alternatives.

“Een van de leukste en meest sfeervolle alternatieve festivals van het land”, viel vorig jaar te lezen in een review over Festival deBeschaving. Geen evenement dat zo divers programmeert of beschikking heeft over zo’n uniek terrein als de Botanische Tuinen in het Utrecht Science Park. Het is simpelweg dé plek waar avonturen worden beleefd, van nieuwe muziek tot kunst, theater, games en wetenschappelijke experimenten.

Early-bird actie

Iedereen die er vorig jaar bij was weet nu echter al wat er staat te gebeuren. Voor deze liefhebbers is er een early-bird actie, waarbij je de gehele maand februari tickets kunt scoren voor slechts 30,- (excl. reserveringskosten). Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het festival, www.debeschaving.nl. Vanaf 1 maart gaat vervolgens de reguliere kaartverkoop van start. Tickets kosten dan 37,50 (excl. reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via de website en alle vestigingen van muziekwinkels Plato en Free Record Shop.

Ook dit jaar wordt het festival in nauwe samenwerking met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Stichting Studentenhuisvesting en Vrede van Utrecht georganiseerd. Resulterend in een breed programma, verspreid over twee concertpodia, een dance-, kennis- en smashup-podium, plus een bomvolle randprogrammering verspreid over de vele mooie plekjes van de Botanische Tuinen. Details volgen binnenkort zodra de eerste namen bekend worden gemaakt.

Festival deBeschaving “Consider Alternatives”

Alles komt samen op Festival deBeschaving. De beleving van muziek, het mysterie van de wetenschap en de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openluchtfestival. Een dag vol avonturen en ontdekkingen, waar gevestigde namen, actuele trends of juist ondergrondse ontwikkelingen voorbij kunnen komen. Een ware eyeopener, met niet alleen muziek en wetenschap als pijlers, maar ook theater, kunst, augmented reality-gaming, natuur en installaties. Het festival vindt bovendien plaats in de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park. Een unieke, sprekende locatie die sinds afgelopen editie wordt geprezen als een van de mooiste festivallocaties van Nederland. Kortom, het leukste eendaagse festival van Nederland dat je zeker niet mag missen!

Alle info op een rij
Festival deBeschaving 2012
Zaterdag 30 juni, 12.00 – 23.00 uur, Botanische Tuinen, Utrecht
Early-bird tickets, hele maand februari, 30,- (excl. reserveringskosten) via de website.
Reguliere tickets, vanaf 1 maart, 37,50 (excl. reserveringskosten) via website, Plato en Free Record Shop.

www.debeschaving.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

www.facebook.com/pages/Festival-deBeschaving/361403350539299
www.twitter.com/#!/deBeschaving

Noot voor de redactie,
Voor meer informatie, beeldmateriaal, interview aanvragen en overige vragen kunt u contact opnemen met Nicole Hofman, nicole@publicity-lab.com // +31(0)6 53 188 349

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*