Flutter: nieuw servies met fladderende kolibries

, , ,

Loveramics is een Chinese serviezenproducent die veel samenwerkt met internationaal bekende ontwerpers. Het nieuwste Loveramics servies ‘Flutter’ – vanwege de fladderende kolibries – is ontworpen door Peter Ting.

Oost ontmoet west, oud ontmoet nieuw

Omdat Ting van bloemen houdt en kolibries fascinerende vogels vindt, kwam hij tijdens de research voor dit nieuwe servies uit bij de traditionele Chinese Hua Niao (bloemenvogels) schilderingen. Tijdens het ontwerpproces werkt Peter Ting altijd met papieren vormen die hij op de borden en kopjes legt. Daarbij ontdekte hij dat vooral het silhouet van de kolibries het sterkste decoratieve element was en niet het daadwerkelijke uiterlijk van de vogeltjes. De kolibries kleurde hij, volgens de eeuwen oude Hua Niao techniek, in met bloemen.

Wat extra leuk is aan dit servies is dat de illustraties van het ene in het andere serviesonderdeel in elkaar overlopen. Als uniek stuk zijn de bordjes al mooi, maar dit maakt het nog een tikje specialer.

Onderdelen van het servies Flutter zijn net als het Loveramics servies A Curious Toile vanaf vandaag te koop via de webwinkel www.kleuroptafel.com

Servies Flutter van Loveramics via Kleuroptafel

Servies Flutter van Loveramics via Kleuroptafel

________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Meer over Peter Ting: http://www.peterting.com/PeterTingCollections.html

Voor beeldmateriaal van het Loveramics servies Flutter en meer informatie neemt u contact op met:

Kleuroptafel.com
Titia Olieman
Louis Gribaumontlaan 60
BE 1200 Brussel

info@kleuroptafel.nl

0032 – 489 91 95 02

www.kleuroptafel.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*