Gaastrastore.com sponsort zeilteam Heineken Regatta

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gaastrastore.com sponsort zeilteam Heineken Regatta in St. Maarten

De 32e Heineken Regatta St Maarten.
De Heineken Regatta is het grootste zeileventement in de Caribbean. Van 1 t/m 4 maart 2012 organiseren Heineken St. Maarten en de St. Maarten Yacht Club de beroemde 32e Heineken Regatta. Het evenement, gebaseerd op de mantra ‘Serious Fun’, combineert 4 dagen zeilen op topniveau met spraakmakende festiviteiten. Dit jaar nemen meer dan 250 boten deel uit de hele wereld, met een relatief grote delegatie vanuit Nederland. Gaastrastore.com sponsort één van de Nederlandse teams uit Warmond, bekend van de Kagerplassen en ‘t Joppe, vlakbij Leiden.

More than fun
Het Nederlandse Gaastra team is een combinatie van ervaren zeilers en ‘rookies’ met Jeroen Mantel uit Warmond als hun captain. “Dit jaar neem ik voor de vierde keer deel aan dit fantastische evenement en gebaseerd op het uitgebalanceerde team tussen oudgedienden en jonge honden mikken we op een hoge positie. Tijdens de race gaan we voor maximaal resultaat, maar daarna gaat het om serieus plezier!”.
De activiteiten gedurende de regatta zijn altijd druk bezocht en uiterst sfeervol. Vier dagen fantastisch zeilen worden afgesloten met vier avonden en nachten vol feesten. Lokale muziekanten demonstreren de essentie van het Caribische leven. Internationale artiesten zoals The Black Eyed Peas, Wyclef Jean and Shaggy hebben in voorgaande edities hun opwachting gemaakt. De internationale artiest van dit jaar blijft nog een verrassing.

ATT-EN-SION
Het Warmondse team heet ATT-EN-SION, met een knipoog naar het regionale hitnummer ‘Leiduh’ van Barry Badpak uit Leiden en bestaat uit zeven Warmonders. De geboren en getogen Jeroen van Stijn en Jan-Willem Versluijs, van Jachthaven Lockhorst, alsmede Jeroen Mantel, Gerton Lusink, Daniel Tuit, Niek Koopmans en Jan-Willem Velzel. Het team heeft ook een eigen logo. Gebaseerd op de sleutels van Leiden als eerbetoon aan de Leidse artiest. Het team zeilt in de zwaarste klasse in één van de grootste boten: een Moorings 50.5 (5 cabines), één van de nieuwste Beneteau schepen.

“Warmond ligt in het midden van een uitgebreid plassen- en vaartendisctrict, genaamd De Kagerplassen en herbergt meerdere (passanten)havens waardoor de omgeving populair is voor recreatie en watersport.”, zegt Jeroen van Stijn. “Als geboren en getogen Warmonder zit het zeilen in je DNA. Het is dan ook super dat een internationaal zeilmerk als Gaastra ons wil sponsoren”. Gaastra is marktleider als watersport- en modemerk met diverse kwaliteitscollecties, zowel casual als voor professionele zeilers. Op dit moment voert Gaastra meerder Carribbean collecties zoals de ‘Les Voiles de St. Barth 2012’ en ‘Antigua’ collective. Om die reden was het erg eenvoudig een passende outfit te vinden voor het complete team. Welke werd geleverd binnen twee werkdagen!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*