Gezond eten en lekkere recepten

Gezond eten en lekkere recepten

Gezond en lekker eten gaan prima samen. Dat zie je wel aan de heerlijke recepten op www.gezondmetpit.nl . Die zijn allemaal gemaakt met oliën en boters (pasta’s)  gewonnen uit zaden en pitten en die zitten boordevol goede voedingsstoffen: essentiële vetzuren, vitamines, mineralen en nog veel meer.

Het mooie van die producten is dat ze je smaakpallet enorm vergroten. Eet je geen vlees, vis of dierlijke eiwitten dan beperk je, hoe je het ook wendt of keert, de mogelijkheden qua smaak. Met de producten van www.gezondmetpit.nl breid je het aantal smaakmogelijkheden juist weer enorm uit. Dat is goed nieuws voor veganisten, vegetariërs, flexitariërs, raw foodies en al die andere mensen die bewust met voeding en voedsel omgaan.

Alle producten zijn biologisch geteeld en verwerkt. Dus je kunt je er in alle opzichten goed bij voelen.

Misschien heb je nog nooit gehoord van pompoenpitboter of hennepolie of granaatappelazijn of zonnebloempasta. Probeer ze eens uit, zeker als je van afwisseling en lekker eten houdt. Op www.gezondmetpit.nl vind je talloze recepten ter inspiratie. Er komen regelmatig recepten bij, steeds vanuit het oogpunt van bewust met eten en voeding omgaan. Enne… misschien heb jij zelf wel een mooi recept met een van de producten van gezondmetpit.nl. Als je wilt dat het gepubliceerd wordt, stuur het ons toe, dan zetten we het op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*