Goed voorbereid op wintersport vakantie

Op de wintersport vakantie is het op het moment een hype om te snowboarden, maar dan in schaarse kleding. Snowboarden is erg populair, elk jaar trekken er liefhebbers van snowboarden richting de sneeuw om hun kneepjes en trucjes op te voeren.

In Rusland hebben heel wat vrouwen geen last van de kou. Ze snowboarden in een bikini, alsof ze op een surfplank staan op hoge golven op zee. Natuurlijk hoort vallen erbij als je snowboardt, maar daar trekken de dames in bikini zich niks van aan. Feesten in de sneeuw in hun bikini’s hoort er ook bij.

Maar wie geen zin heeft in snowboarden in schaarse kleding, kan gewoon op wintersport om te skiën. Zorg wel van te voren voor de nodige voorbereidingen, zoals een wintersport chalet reserveren, goede ski uitrusting, skipassen en een goede wintersport verzekering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*