GRATIS LIDMAATSCHAP EN TIEN EURO PARKEERBONUS BIJ SMSPARKING IN NIJMEGEN

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nijmegen/ Best – 24 februari 2012 – Goed nieuws voor parkeerders in Nijmegen. Wanneer zij zich voor 1 maart 2012 registreren als gebruiker van SMS Parking ontvangen zij en een gratis lidmaatschap en tien Euro parkeerbonus. SMSParking is aanbieder van internet- en mobiele parkeerbetaaldiensten in de stad Nijmegen.

Het registratieformulier staat op de website van het bedrijf. Na registratie voor 1 maart 2012 heeft de geregistreerde parkeerder de gelegenheid om in de periode tussen nu en 30 april 2012 voor een eerste keer te parkeren in Nijmegen, gebruikmakend van de dienst. De parkeerbonus van tien Euro wordt dan vervolgens bijgeschreven. Daarnaast worden de registratiekosten van vijf Euro geretourneerd. Het totaalbedrag dat wordt vergoed bij registratie voor 1 maart is dus in totaal vijftien Euro.

Als extra kunnen gebruikers van SMSParking in het weekend van 3 en 4 maart gratis parkeren in Nijmegen indien gebruik wordt gemaakt van deze dienst. Gebruikers moeten zich wel aan- en afmelden maar er wordt geen parkeergeld berekend.

SMSParking is al actief in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Enschede, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Beverwijk. Op de planning 2012 staan onder andere Velsen, IJmuiden, Hoorn en naar verwachting Den Haag. Uit een onderzoek van de ANWB, gepubliceerd in het ledenblad Kampioen van februari 2012, kwam SMSParking op veel fronten als goedkoopste aanbieder van parkeerbetaaldiensten uit de bus.

APP-Parking is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*