Het medicijn voor de Elfstedenkoorts op www.itgietoan.fr

Alle Elfstedentocht informatie rechtstreeks uit Friesland overzichtelijk op één website.

www.itgietoan.fr logo
Sneek, 13 februari 2012 – Een Elfstedentocht lijkt er deze winter niet meer in te zitten. Dit wil echter niet zeggen dat we deze winter zonder elfstedentocht hoeven te zitten. Er is veel indrukwekkende informatie over de voorgaande 15 tochten terug te vinden op het internet. Mede gevoedt door door de huidige Elfstedenkoorts heeft WebbForce een keur aan Eflstedentocht pareltjes opgezocht en samengebracht in de overzichtelijke website www.itgietoan.fr.

Voor iedereen die maar niet van de Elfstedenkoorts afkomt, biedt de website www.itgietoan.fr het medicijn. Op deze website is veel actuele informatie te vinden voor deelnemers en bezoekers van de Elfstedentocht. Een keur aan Elfstedentocht gerelateerde informatie zoals het laatste nieuws, handige links en het Elfsteden schaatsweer is overzichtelijk en fraai weergegeven. Ook op momenten dat een Elfstedentocht ver weg lijkt, zoals nu, is er veel historisch Elfstedentocht materiaal terug te vinden. Een complete Elfstedentocht tijdslijn, oud foto- en videomateriaal en prachtige verhalen zijn af te spelen, of in te zien. Kortom de perfecte plek om af te kicken van een Elfstedenkoorts is www.itgietoan.fr (met .fr van fryslân).

###

Over WebbForce

WebbForce is gespecialiseerd in innovatie, architectuur en engineering van frontend technieken voor het web. Door onze jarenlange ervaring en focus op frontend hebben we een ruime expertise op het gebied van browsers, javascript, CSS, HTML5, Desktop en Mobiel.

Voor meer informatie

WebbForce
Marc van den Dobbelsteen
06 43 43 5501
info@itgietoan.fr
http://www.itgietoan.fr

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*