Het skiseizoen is in volle gang in de stations !

De sneeuw en de koude hebben eindelijk afspraak in de bergen, en de stations zullen er niet over klagen ! De kleine en middelmatige stations hebben belangrijke sneeuwvallen meegemaakt en hebben bijna 100% van hun domein geopend. In de Ariège, in  Luchon Superbagnères of Peyragudes, in het  centraal massief, in Super Besse ou in Lioran, verheugt men zich over deze mooie witte mantel die de pistes bijna totaal overdekt, en de skiërs heerlijke momenten belooft. In Thollon les Mémimes, in de Alpen, is het alpijns domein evenals het noords domein  bijna totaal open.

De maand februari wordt dus veelbelovend voor alle wintersportliefhebbers, die de gelegenheid krijgen tijdens de vakantie in familie te skiën en te genieten van alle animaties en gebeurtenissen van het station. En ook de verliefden hebben recht op een witte Valentijn in de bergen, overdag kunnen ze genieten van het skiën en s’avonds met zijn tweetjes lekker bij de haard zitten…In Flaine bijvoorbeeld kunt u overdag genieten van het dynamisch skistation, en u volledig uitleven op de pistes van het skidomein. Daarna, na de sport, kunt u lekker ontspannen en genieten van de talrijke voorgestelde gratise concerten. In een totaal andere stijl heb je bijvoorbeeld Avoriaz, die van 28 januari tot 10 februari 2012 europese clubbers verwelkomt : geniet van de besneeuw dance floors gedurende 2 weken en 50 avonden! Om u uit te leven, op te laden of te feesten, om met de familie te skiën, onder vrienden of met zijn tweetjes, trek naar de skistations van de Alpen en van de Pyreneëen die u deze maand februari met een overvloed aan sneeuw verwelkomen.

In alle gevallen bent u er zeker van dat u in het station een skiwinkel vindt die partner is met Skimium en die u een praktische en economische skiverhuur zal voorstellen, zonder zorgen vanaf de online reservatie tot het afhalen in het station. Zo kunt u van bij u thuis, op www.skimium.nl  uw skimateriaal online kiezen: alpineski’s, langlauf ski’s, rackets, snowboards, skischoenen, helmen…voor u en voor de kinderen. En voor u bestelt weet u al wat voor kortingen u krijgt, tussen -20% en -50% in functie van de skiperiode. Eenmaal in het station hoeft u enkel naar de Skimium partner winkel te gaan om uw materiaal op te halen: u zult het onthaal en de raad van deze professionals die zich bij de pistes bevinden waar u skiet of verblijft appreciëren. Kiezen voor de voordelige skiverhuur van Skimium, is zich de mogelijkheid geven volop te genieten van zijn wintervakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*