Wie maakt de lekkerste…?

Voor veel mensen waarschijnlijk een herkenbaar probleem; zin hebben in iets lekkers, het liefst natuurlijk gezond, verantwoord en zelfgemaakt, maar eigenlijk geen zin of tijd hebben om het zelf te maken. Er zijn ook hapjes of gerechten die iemand anders gewoon (nòg) lekkerder maakt. Om erachter te komen wie dat is, biedt www.ikmaakdelekkerste.nl de oplossing!

Op de mooie, overzichtelijke en aantrekkelijke site etaleren enthousiaste hobbykoks hun specialiteiten. Op de site zijn allerlei soorten gerechten en/ of hapjes te vinden (zoet, hartig, warm, koud enzovoort). Met behulp van een simpele zoekfunctie op de site, is het mogelijk om de juiste hobbykok te vinden die ‘de lekkerste maakt’. En dat is natuurlijk voor iedereen verschillend…

– zin in iets lekkers, maar geen tijd om het zelf te maken?

– thuis een feestje geven, maar geen puf om uren in de keuken te staan?

– een zoon of dochter die graag zo’n prachtig versierde verjaardagstaart wil, maar zakt de  zelfgebakken cake keer op keer in?

– zin in dat heerlijke buitenlandse gerecht waarmee men zich weer op vakantie waant?

– dat gerecht dat oma zo lekker maakte al te lang niet gegeten?

Mocht het gezochte eten nog niet op de site te vinden zijn, dan kan het zijn dat iemand wel interesse heeft om het te maken. Daarom is het op www.ikmaakdelekkerste.nl ook mogelijk een advertentie te plaatsen met een verzoek of iemand een specifiek hapje of gerecht wil maken.

Met de lancering van deze website wordt voor zowel de makers als voor de eters van lekker eten een nieuwe dimensie toegevoegd. Vraag en aanbod van eten worden op een online vrijmarkt bij elkaar gebracht. Met zorg bereid, kant en klaar eten dat gemaakt wordt door mensen die van koken houden. Iedereen die van koken houdt kan ook zelf op eenvoudige wijze een advertentie plaatsen van zijn/haar specialiteit.

Genoeg lekker gemaakt? Surf dan snel naar www.ikmaakdelekkerste.nl!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*