Informatieavond van De Klussenier een succes!

Barneveld – Maandag 13 februari jl. heeft De Klussenier voor de zesde keer in twee jaar een landelijke Klussenier informatieavond georganiseerd. Dat dit een goede en laagdrempelige manier is om informeel en vrijblijvend de mogelijkheid te onderzoeken om Klussenier te worden is ook in Barneveld een feit gebleken.

 

De informatieavonden vinden op verschillende centrale locaties in Nederland plaats en zijn bedoeld om allround vakmensen uit de bouw persoonlijk en vrijblijvend te informeren over het zelfstandig ondernemen met een eigen klussenbedrijf. Daarbij maakt men gebruik van de succesformule van De Klussenier. Bij het starten en het voeren van je eigen klussenbedrijf word je door de franchiseorganisatie ondersteund met verschillende diensten.

Waarom het initiatief informatieavonden? Als je door wat voor reden dan ook op zoek bent naar een baan en eigenlijk altijd al voor jezelf hebt willen beginnen ga je je oriënteren. Op internet, kranten etc. Op een informatieavond bij jou in de buurt kan je alle informatie over zelfstandig ondernemen met een klusbedrijf op een persoonlijke manier vergaren en beoordelen of dit een passende nieuwe toekomst is of niet. Dat kan natuurlijk ook via de website www.klussenier.nl maar dat is minder persoonlijk. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel is gebleken dat er meer mensen hun eigen bedrijf zijn gestart in 2011 ondanks de recessie. Onder wie ook Klusseniers. Deze avonden vinden op verschillende centrale locaties plaats om mensen uit heel Nederland de mogelijkheid te beiden hieraan deel te nemen.

Door eerdere informatieavonden zijn al verschillende veelzijdige vakmensen hun eigen klusbedrijf succesvol gestart. Reden om deze avonden te blijven organiseren in het land. Binnenkort bij jou in de buurt? Kijk op www.eigenbedrijf.klussenier.nl voor meer informatie. Of bel met Het Klushuis op nummer 0342-849797 en vraag naar Wim Vreugdenhil.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*