INTRODUCTIE Cyber Clean for Inside Shoe

,

Barendrecht, 15 februari 2012

INTRODUCTIE  Cyber Clean For Inside Shoe

HabitatSolutions introduceert een revolutionair schoonmaakproduct voor de schoen: Cyber Clean for Inside Shoe. Veel tijd en geld wordt nu besteed aan het reinigen van de buitenkant van de schoen, maar het is juist aan de binnenkant waar veel problemen ontstaan. Zweetvoeten, kalknagels, zwemmerseczeem zijn allemaal het gevolg van bacteriën, schimmels en ander vuil in de schoen. Met Cyber Clean Shoe wordt al het vuil verwijderd. De schoen ruikt heerlijk fris en voelt weer als nieuw aan.

Gezonde voeten

Cyber Clean is een unieke reinigingscompound:

  • Verwijdert vuil, bacteriën, schimmels en meer
  • Voorkomt o.a. zweetvoeten, kalknagels, zwemmerseczeem;
  • Laat een frisse geur achter;
  • Reinigt grondig en hygiënisch;
  • 100% biologisch afbreekbaar;
  • Vele malen herbruikbaar.

Hoe werkt Cyber Clean Shoe?

Even in de handen rollen, in de schoen brengen en aandrukken, 30 seconden laten inwerken, uitnemen, compound dubbel vouwen en samenknijpen (om vuil op te sluiten), terug in de verpakking en afsluiten! Zo simpel is het. Schoonmaken was nog nooit zo leuk!

Cyber Clean is verkrijgbaar in zip bags van 75 gram of pop up cups van 145 gram. Cyber Clean is o.a. te bestellen via www.habitatsolutions.eu. Cyber Clean is ook beschikbaar in een variant voor de auto (Cyber Clean CAR) en thuis en kantoor (Cyber Clean Home & Office).  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cyber Clean Marketing & Distributie B.V.
Bijdorp West 82
2992 LC Barendrecht
Telefoonnummer: 0180-642070
Contactpersoon: Rob Jansen
E-mail: info@cybercleanbenelux.com
www.cybercleanbenelux.com
www.habitatsolutions.eu

Van 18 tot en met 26 februari vindt u ons ook op de Huishoudbeurs. Hier zullen we Cyber Clean for Inside Shoe presenteren. Bezoek onze stand: standnummer 01.442 (hal 1).

Noot voor de redactie:

Profiel Cyber Clean Benelux

Cyber Clean Benelux is de officiële importeur van Cyber Clean en aanvullende innovatieve reinigingsproducten in de Benelux.

Wenst u Cyber Clean zelf te testen laat dit ons weten en wij sturen u kosteloos een sample toe. Op verzoek kunnen wij u aanvullend beeldmateriaal toesturen van Cyber Clean for Inside Shoe.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*