iPad Butler aluminium vloerstandaard en anti-diefstal houder

Combinatie set van iPad Butler vloerstandaard en iPad Butler Security Lock System. Geschikt voor iPad2 presentatie in omgeving met diefstal risico zoals winkel, beurs, kantoor etc.

iPad Butler Vloerstandaard
Deze Floorstand van iPad Butler is een luxe en robuuste houder voor de Apple iPad. De houder is gemaakt van stevig aluminium en heeft een hoogte van 110cm. De voet van de standaard is extra verzwaard zodat deze stevig en stabiel staat.
De houder sluit naadloos aan om uw Apple iPad. De iPad wordt vastgezet met een kunststof schroef zodat de iPad niet kan beschadigen. De houder is in horizontale en verticale stand te gebruiken en de houder is volledig instelbaar door middel van de flexibele zwanenhals.
iPad Butler Floorstand is een kwalitatief hoogstaand product wat u de garantie geeft van een lange levensduur en optimaal comfort. Gebruik de floorstand bijvoorbeeld op een beurs of zet hem neer op de zaak. Naast zakelijk gebruik is de standaard uiteraard ook prima geschikt voor thuisgebruik. Zet de floorstand bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken zodat u altijd even snel iets kunt opzoeken op de iPad.
Technische specificaties – iPad Butler Standaard:
Geavanceerde iPad Aluminiumstandaard
Hoogte circa 110 cm
Met staalplaat verzwaarde voet (37 cm doorsnede),MDF geborstelde look bovenkant.
Vier voetjes houden iPad-Butler vrij van vloer (kabel doorvoer)
Slide-in iPad houder
USB kabel weggewerkt in aluminium staander
13 cm flexibele zwanehals voor maximale verstelbaarheid
Geschikt voor iPad en iPad2
Ook zonder anti-diefstal te koop
Inlichtingen: laptopcomfort.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*