KHZ Internationale Verhuizers op Europa’s grootste EmigratieBeurs

Alpen aan den Rijn, 9 februari 2012 – Europa’s grootste EmigratieBeurs is hét trefpunt voor de complete emigratiebranche. Op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012 in Expo Houten kunt u zich laten informeren over de thema’s verhuizen, wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. KHZ Internationale Verhuizers is hier ook aanwezig.

Op de EmigratieBeurs in Houten komen meer dan 150 binnen- en buitenlandse standhouders bijeen. Alle bedrijven die te maken hebben met emigreren en verhuizen zijn handig gegroepeerd per land en regio en verdeeld over maar liefst 3 hallen; Europa, Overzeese bestemmingen en Scandinavië.

Internationaal verhuizen met KHZ

KHZ Internationale Verhuizers is uiteraard ook aanwezig op deze EmigratieBeurs. KHZ Internationale Verhuizers is de internationale verhuisspecialist bij uitstek voor wereldwijde verhuizingen. Al ruim dertig jaar maken zakelijke en particuliere klanten gebruik van onze deskundigheid en ervaring, welke garant staan voor een perfect verzorgde verhuizing in binnen- en buitenland. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende verhuisbedrijven op de Nederlandse en Europese markt en hebben wij de kernactiviteit van het internationaal verhuizen op innovatieve wijze uitgebouwd tot een hoogwaardig product.

Wat vindt u allemaal op de EmigratieBeurs?

Naast de aanwezigheid van alle toonaangevende bedrijven op het gebied van emigreren en verhuizen biedt de EmigratieBeurs meer dan 80 gratis presentaties door (verhuis)specialisten, ervaringsdeskundigen en emigranten. Zo komt u in korte tijd alles te weten over uw mogelijkheden over de grens. De EmigratieBeurs is door zijn brede opzet en persoonlijke karakter voor iedere aankomende emigrant, expat, student, werkzoekende, ondernemer, pensionado of andere landverhuizer geschikt.

Speciale beurskorting op uw verhuizing!

KHZ Internationale verhuizers is een ‘must contact’ dienstverlener op het gebied van internationale verhuizingen en relocatie diensten. Wij ontvangen u daarom graag in onze stand. Daarnaast krijgt u de speciale beurskorting op uw verhuizing! Kijk voor meer informatie op www.khz-movers.com

KHZ Interntionale Verhuizers

Internationale Verhuizers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*