Kinderen slapen in de sneeuw

Op speciaal verzoek van kinderen die ook als de sneeuw straks weer is gesmolten toch sneeuwpret willen hebben, kunnen kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar in het weekend van 21 en 22 april in de sneeuw slapen. De tentjes worden opgezet in De Uithof, een outdoorsportcentrum in Den Haag, waar kinderen tijdens deze vakantie ook kunnen skiën, snowboarden, karten, boogschieten, klimmen en leren hoe sneeuw wordt gemaakt. Vlak voor het slapen gaan, in de sneeuw bij 10 graden onder 0, kijken de kinderen vanuit hun warme slaapzak een film.

De weekendvakantie ‘slapen in de sneeuw’ wordt georganiseerd door ‘eisvrij’, een vrijetijdsorganisatie voor kinderen en jongeren. De 1e editie van ‘slapen in de sneeuw’ op 21 en 22 april wordt afgesloten met een Hitz voor Kids popconcert, met optredens van onder andere Ralph, Yes R, Mano, Rachel, Keet en Monsif.

Kinderen die niet kunnen op 21 en 22 april zijn ook in het weekend van 12 en 13 mei of 9 en 10 juni welkom om in de sneeuw te slapen. De weekendvakanties zijn een opwarmertje voor de 4-daagse edities van ‘slapen in de sneeuw’ die eisvrij in de zomervakantie van 2012 organiseert.

Voor meer informatie en online boeken: www.eisvrij.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*