Kluizen verstopt onder de spoelbak

Een Rotterdammer van ongeveer 47 jaar is opgepakt door de Nationale Recherche wegens internationale drugshandel. De Rotterdammer was tevens de directeur van een autoverhuurbedrijf. Het rechercheteam nam iets minder dan twee miljoen euro in beslag, dat in een kluisje in een bankstel verstopt zat en onder de spoelbak. Onder de opbouw spoelbak in de keuken zaten nog twee kluisjes verstopt. De spoelbak leek op een rvs spoelbak, wat het juiste metaal is moet nog onderzocht worden.

Daarnaast nam de politie een motorfiets, boot, pistool, munitie, drugsweegschalen en een antieke auto in beslag. Volgens het OM is er genoeg informatie dat het adres van het autoverhuurbedrijf betrokken is geweest bij drugsvervoer naar Polen en Zweden. Voorlopig blijft de Rotterdammer vastzitten, dat heeft de Rechter Commissaris beslist.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*