Koffieautomaten op waarde beoordeeld

, , , , , ,

Utrecht – De koffieautomaat leveranciers zijn blij met de onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling die door de Stichting SOMS is uitgevoerd. Hierdoor wordt het kaf van het koren gescheiden. Aanvankelijk waren diverse leveranciers sceptisch, maar uiteindelijk zien ook de positieve invloed er van in. De Stichting SOMS helpt organisaties in het maken van de juiste keuze met betrekking tot de leverancier in relatie toe de wensen van de klant. Een koffieautomaat haal je voor langere tijd in huis en niet alle koffieautomaten zijn geschikt voor elke organisatie. Anderzijds past niet elke klant bij iedere koffieautomaat leverancier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*