Koopjes raden op nieuwe Twittermarktplaats

Op Twitter worden steeds meer koopjes aangeboden. Sinds enkele weken zijn deze Twitter-koopjes in kaart gebracht op de website Twikkies.nl. Vanwege de succesvolle start organiseert de website een taartenactie.

Op de website, die eind december van start is gegaan zijn al veel Twitter-koopjes verzameld. Naast de vele koopjes is de website binnen enkele weken tijd door duizenden mensen bezocht.

Om dit succes te vieren is de website, in samenwerking met gefeliciTAART.nl een taartenactie gestart. Bezoekers kunnen raden hoeveel koopjes er in totaal zijn opgehaald door de website op 1 maart. De bezoekers die het dichtstbij het juiste aantal zitten
ontvangen een slagroomtaart.

Twikkies.nl speurt dag en nacht naar koopjes op Twitter. De koopjes worden automatisch in de juiste categorie geplaatst. Reageren op deze koopjes kan ook zonder Twitter-account. Het enige dat je nodig hebt, is een geldig e-mailadres.

Naast de actie gaat de website de komende weken verder uitbreiden. Zo komen er nieuwe categorieën bij en zal de zoekfunctie verder geoptimaliseerd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*