KVOvoordeel: collectiviteitskortingen voor ondernemers in een KVOgebied

KVOvoordeel.nl de eerste organisatie in Nederland die collectiviteitscontracten met leveranciers van producten en diensten heeft afgesloten voor ondernemers in een KVO-W gebied. De ondernemers profiteren zo van hoge kortingen.

Wat is KVO:
KVO staat voor Keurmerk Veilig Ondernemen.
Bedrijventerreinen (B) en winkelgebieden (W) komen voor KVO- certificatie in aanmerking als zij een aantal structurele maatregelen op het gebied van veiligheid treffen. Samenwerking tussen verschillende organisaties staat hierbij centraal; politie/brandweer/gemeenten/ondernemers en in sommige gebieden wordt het traject ondersteund door het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing). Winkelgebieden worden door het HBD (Hoofd Bedrijfschap Detailhandel) begeleid in het behalen/continueren van een KVO. MKB Nederland begeleidt de bedrijventerreinen hierin.
Meer informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen vindt u op www.hetccv.nl

Waarom KVOvoordeel.nl
Na het behalen van het Keurmerk wordt door de ondernemers veelal de vraag gesteld of zij nu ook kortingen kunnen krijgen op het nemen van veiligheidsmaatregelen voor hun eigen winkel.
Helaas moest tot op heden hier ontkennend op worden geantwoord, immers een winkeliers- of ondernemersvereniging houden zich hier maar zelden mee bezig.

Daarom is nu KVOvoordeel.nl opgericht.
KVOvoordeel.nl heeft met leveranciers collectiviteitscontracten afgesloten, waarin de kortingen zijn vastgelegd die de leveranciers aan de leden van KVOvoordeel.nl aanbiedt.
Ondernemers kunnen nu voor € 39,= per jaar lid worden van KVOvoordeel.nl en profiteren van die hoge kortingen op heel veel producten en diensten.
Meer informatie is te zien op de website: www.kvovoordeel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*