Lanyards Bedrukken – vind de juiste context!

, , , ,

Lanyards bedrukken
Iedereen die op een zomerfestival is geweest kent het wel, overal zie je dan lanyards, ook wel keycords genoemd, met de naam van het festival en/of de sponsor. Zo’n Lanyard komt op een festival dan ook wel goed uit, je kunt er immers belangrijke dingen aan ophangen zodat je ze minder snel kwijt raakt. Zo is het bij beurzen en presentaties vaak ook een goed moment voor Keycords bedrukken. Het is wel goed om de juiste context te vinden, immers de beste relatiegeschenken hebben ook een praktisch nut!

Een aantal leuke tips:

Lanyards bedrukken– Multimediabag met lanyard
Een handig tasje van neoprene voor bijvoorbeeld uw MP3 speler, telefoon of fototoestel. Het tasje heeft een metalen ring met daaraan een lanyard met veiligheidssluiting en een afneembare mobiele telefoon gesp. In het tasje zit tevens een opening voor de hoofdtelefoon.

– Balpen Swingit Multifunctioneel
Een ideaal hulpmiddel en altijd bij de hand. Een micro SD kaartlezer die u d.m.v. het zwarte knopje in te drukken er in kan zetten en kunt activeren. U kunt dan de kaartlezer in uw computer stoppen en zo worden de gegevens overgedragen. U kunt deze kunststof houder met de karabijnhaak bevestigen of u kunt hem om de nek dragen middels de lanyard met veiligheidssluiting. De balpen heeft een blauwschrijvende vulling.

– USB Stick Eco Cord
Een uniek nieuw design usb stick van 100% recycled ABS (kunststof). Een Eco produkt die geleverd wordt met een lanyard zodat u uw data direct bij de hand heeft. De usb stick heeft een clic systeem zodat de stick altijd beschermd is. Een informatief relatiegeschenk tijdens bijvoorbeeld een beurs, presentatie etc. U kunt uw klant of (nieuwe) relatie met een door u aangeleverd bestand uw bedrijf presenteren maar u kunt natuurlijk ook alleen een bedrukking erop laten zetten zodat de klant zelf kan beslissen welke data op de stick moet komen te staan. De usb stick is leverbaar in de kleuren wit en zwart en vanaf 1000 stuks is het mogelijk een custom made usb stick te laten maken in uw eigen bedrijfskleuren.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*