LEKKER SHOPPEN: SUCCES VERZEKERD MET MOBGO

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Amsterdam 13 februari 2012 – Vorige week is moBgo officieel in Nederland geïntroduceerd. De  nieuwe standaard in zoek-APPs mag zich verheugen op veel belangstelling uit Nederland, Belgie en Duitsland.  moBgo maakt het gebruikers van smartphones mogelijk om snel en simpel hun favoriete merk, artikel of product met alle dichtstbijzijnde verkooppunten te selecteren en te vinden. Het gratis downloaden van deze APP kan via de App-Store, Android Market en binnenkort BlackBerry App-World.

“Waar kan ik het kopen is een veelvuldig gestelde vraag. moBgo is het antwoord. Onze APP is de nieuwe standaard in “zoeken en vinden” via de smartphone. De selectie op merk of product gevolgd door alle dichtstbijzijnde verkooppunten van dat betreffende merk of product *realtime* maakt moBgo uniek. We onderscheiden ons hiermee van alle huidige beschikbare mobiele zoek-APPs”, aldus Martijn van Nieuwland, CEO van moBgo.

Primeur moBgo APP in Nederland; daarna US en nog 20 landen
Nederland heeft de primeur. In Nederland kunnen meer dan 25.000 verkooppunten van meer dan 300 merken via moBgo worden gevonden. Ook in New York en Orlando kunnen meer dan 13.000 verkooppunten met moBgo gevonden worden. Een mobiele APP werkt overal. De marktvraag maakt groot denken mogelijk. Aan het eind van het jaar zal het conform planning in 21 landen via moBgo” lekker shoppen” zijn.

Het plezier van winkelen zit hen in het slagen. moBgo faciliteert dit proces. Er is veel getest en gebruikersonderzoek gedaan. De APP selecteert op het favoriete merk en/of product dat iemand meteen in de dichtstbijzijnde winkel wil en kan kopen.

Product-zoeken versus traditioneel NAW-gegevens selecteren
Via moBgo wordt een merk of een product gekozen. Vervolgens verschijnt op de display van de smartphone de dichtstbijzijnde verkooppunten van dat merk of dat product. Met natuurlijk een routekaartje op basis van GPS zodat aspirant kopers zich zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde verkooppunt bij hen in de buurt kunnen begeven. Om het merkartikel of product meteen in de betreffende winkel te kunnen kopen.

De vorige generatie zoek-APPS selecteren op traditionele naam/adres/vestigingsplaats-informatie of op een categorie als bijvoorbeeld juwelier. Als iemand een sieraad wil kopen dan wordt de categorie juwelier geselecteerd. Op de display van de smartphone verschijnt een grote lijst van alle juweliers. Net als bijvoorbeeld via Google.

Grote vraag blijft echter welke van die vermelde juweliers het gewenste merk of het gewilde sieraad verkopen. Die informatie blijft bij anderen dan moBgo onbekend.

Zoeken via moBgo altijd prijs
Het zoeken naar het gewenste merk of product via moBgo is altijd een schot in de roos; je vindt jouw merk of product en de dichtstbijzijnde verkooppunten waar je dit merk of product meteen kunt kopen. Wordt een merk of product niet vermeld dan kan het betreffende merk of de betreffende leverancier van een product vanuit moBgo een bericht worden toegestuurd met het verzoek tot opname van vermelding in de APP.

Shoppen via je smartphone is nu echt handig en leuk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*