Loodgieter: “laat die Elfstedentocht maar komen”

Daar waar iedereen het heeft over de extreme kou die ons land momenteel teistert is het voor loodgieters en verwarming installateurs een lucratieve periode.

We stoken met z’n allen een record aan gas om het maar warm te houden. Zonder een werkende CV zijn we radeloos en vooral erg koud. CV ketels willen het nog wel eens begeven met deze teperaturen en vooral deze niet goed zijn onderhouden. Het is voor de onderhoudsmonteur en de verwarming installateur natuurlijk een goede periode. Ze kunnen het werk nog maar net aan, maar klagen doen ze niet. Een medewerker van Vos Centrale Verwarming omschrijft het zo: “Het is ons werk om mensen er lekker warm bij te laten zitten. Wij proberen zo snel mogelijk ter plaatse te zijn mochten er zich problemen voor doen.”

De loodgieters in ons land hebben het extreem druk met bevroren en geknapte leidingen. Met deze temperaturen is het verstandig de leidingen goed in de gaten te houden om verdere schade te voorkomen. Loodgieter DHC uit Amsterdam, vind het geen enkel probleem dat de Elfstedentocht er misschien wel gaat komen. “dat betekent dat we nog meer vorst krijgen en wij kunnen doen waar we goed in zijn”.

Zo staat iedereen anders in het huidige weertype.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*