Maak kennis met Susanne Schjerning

, , ,
Deer in the woods blauw

Deer in the woods blauw, design by Susanne Schjerning

Silhouetten van galopperende paarden, grazende herten, parkieten, orchideeën, bloesemtakken en paardenbloemen in frisse kleuren, mooie pastels of onverwachte kleurencombinaties… dat zijn de unieke tafelkleden van de Deense textielontwerpster Susanne Schjerning.

Naast het ontwerp besteedt Schjerning ook veel aandacht aan het praktisch gebruik van de tafelkleden. Zo koop je ze per meter en bepaal je dus zelf de lengte. Het katoen is aan de bovenkant voorzien van een dun laagje acryl waardoor je vlekken makkelijk wegveegt, de onderkant is voorzien van een antislip laagje.

Het assortiment van design by Susanne Schjerning bestaat verder uit vazen, waxinelichthouders, siliconen onderzetters, boterhamplankjes, placemats, glazen en karaffen. Telkens weer gebruikmakend van dezelfde kleuren en met dezelfde terugkerende silhouetten van dieren, bloemen en bomen.

De tafelkleden en tafelaccessoires zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar via www.kleuroptafel.com. Kleuroptafel importeert de producten van Susanne Schjerning rechtstreeks uit Denemarken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*