MultiGift lanceert relatiegeschenken website met voorraden

, ,

Als eerste in de relatiegeschenkenbranche heeft MultiGift een webwinkel gelanceerd met actuele voorraden. Op www.relatiegeschenken.eu staan naast artikelprijzen, met of zonder bedrukking, ook de actuele voorraden van artikelen en kleuren vermeld. In de komende weken zal het artikelaanbod flink worden uitgebreid. Nu al zijn duizenden relatiegeschenken gemakkelijk online te bestellen via Relatiegeschenken.eu.

MultiGift Relatiegeschenken BV is groothandel/importeur en leverancier van relatiegeschenken, give aways, premiums en promotieartikelen. MultiGift.nl was in 1995 één van de eerste online relatiegeschenken bedrijven van Nederland. Sinds 2005 is MultiGift Relatiegeschenken ook gevestigd in België, meerdere landen volgen in 2012.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*