My Son The DJ – Joost van Bellen

Met trots presenteren wij van Jägerland onze eerste special uit de Jägerland-serie “My Son The DJ”, waarin we DJ’s en hun ouders spreken over het (nacht)leven. Het is een extra lange editie, een 25 minuten durend intiem portret van één van Nederlands meest vooraanstaande DJ’s en feestorganisatoren: Joost van Bellen. De documentaire geeft een exclusieve inkijk in het veelbewogen leven van de 50-jarige excentriekeling. Openhartig vertelt hij over de start van zijn carrière in de RoXY, zijn jeugd, zijn coming out en waar zijn fascinatie voor de Vijfde Symfonie van Beethoven vandaan komt. Samen met Van Bellen reizen we door Nederland en naar zijn ouders in Zuid-Frankrijk, waar we de DJ opeens van een heel andere kant leren kennen.

MY SON THE DJ: AFL 8. JOOST VAN BELLEN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*