Niet herbruikbare handdoek en dekbedovertrek ook opgehaald

Behalve badjassen van delinnerie.nl, dekbedovertrekken, handdoeken, jassen, schoenen en andere kleding, zamelt het Leger des Heils ook niet herdraagbare, maar wel bruikbare textiel en kleding zoals een gescheurde of oude handdoek, dekbedovertrek etc. Bewoners van de gemeenten in de Veluwe mogen als eerste gescheurde kleding, vodden en doeken in de containers van het Leger des Heils storten.

De niet herdraagbare kleding en textiel wordt vervezeld door het Leger des Heils. Stoffen van de kleding en textiel die niet draagbaar zijn worden dan los gemaakt. Hiervan wordt er dan weer een ander product gemaakt, dit kan ook gezien worden als recyclen van textiel. Op het moment belandt nog erg veel oud textiel en kleding in de grijze container. Dit is ongeveer elf kilo per persoon per jaar, dat op de vuilnisbelt belandt.

Wilt u nieuwe dekbedovertrekken? Ga dan hier naar de website van de linnerie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*