Nu bij Babymaxi: Bondolino Classic, Bondolino Light en Bondolino Poplin

, , , , ,

Bondolino KlecksBabymaxi is blij nu naast de Bondolino Classic draagzak ook de Bondolino modellen Light en Poplin in zijn assortiment te hebben.

Wat zijn de verschillen?

  • De Bondolino Classic is gemaakt uit de populaire Hoppediz draagdoek stof van 100 % katoen. Het gewicht bedraagt ca. 740 g.
  • Met een gewicht van ca. 590 g is de Bondolino Light ideaal voor warme zomermonaten. Maar met een warme jas voor uw baby kan de Bondolino Light babydrager zelf tijdens alle andere seizoenen gebruikt worden. De Bondolino Light is gemaakt van de lichte Hoppediz draagdoek stof.
  • De Bondolino Popeline is de nieuwkomer uit het huis Hoppediz. Gemaakt van popeline stof (100 % katoen) ligt de draagzak met zijn gewicht (650 g) tussen de Bondolino Classic en Light. De popeline stof geeft de babydrager een fijne, zijdeachtige, glanzende look en met zijn leuke design ziet het model iets moderner en pittiger uit dan de klassieke lijn.

Alle drie Bondolino modellen zijn perfect om uw baby vanaf geboorte dicht aan uw lichaam in de ergonomisch correcte kikkerhouding te dragen die de ontwikkeling van uw baby’s lichaam ten goede komt.

Online te bestellen bij www.babymaxi.nl zonder verzendkosten.

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt ouders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment van kwaliteitsvolle draagzakken, geweven en rekbare draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Boba Wrap, ByKay, Totseat en Je Porte Mon Bébé.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*