Outfits Victoria Beckham populair tijdens Oscar beeld uitreiking

De vrouw van de wereld beroemde Engelse voetballer David Beckham mag jurken ontwerpen voor de oscar beeld uitreiking. Enkele jaartjes geleden begon Victoria Beckham haar eigen kledinglijn. Sindsdien is de populariteit van haar kleding alleen maar gegroeid, in het bijzonder onder de sterren. Haar is gevraagd om jurken te ontwerpen voor onder andere Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron etc. Victoria voelt zich zeer vereerd met deze opdracht, maar natuurlijk is het keihard werken voor haar, om al haar populaire klanten tevreden te kunnen stellen.

Tijdens een lunch met alle Oscar genomineerden viel een outfit van de Victoria Beckham lijn op bij de bekende actrice Michelle Williams. Eva Longoria, Desperate housewifes actrice en Elle MacPherson zijn reeds geruime tijd een fan van de kledinglijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*