Papieren concept krijgt een digitaal jasje

, ,
Online bedrijfshandleiding altijd actueel

Hilversum 15 februari 2012 – Vanaf 1 januari 2012 biedt Querner BV, in samenwerking met Lapis IT BV, haar klanten de mogelijkheid om de bedrijfshandleiding ook online te realiseren en te onderhouden. Hiermee wordt de bedrijfshandleiding een dynamisch document wat bedrijven in staat stelt om de procesbeschrijvingen op eenvoudige wijze aan te laten sluiten bij veranderingen binnen het bedrijf. Het online systeem biedt daarnaast medewerkers de mogelijkheid om deze procesbeschrijvingen snel te raadplegen.

Veiligheid van de omgeving

De online beschikbaarheid zorgt ervoor dat de bedrijfshandleiding altijd geraadpleegd kan worden. “De bedrijfshandleiding zal hierdoor eerder worden geraadpleegd en daarmee een grotere toegevoegde waarde gaan leveren”: aldus Michiel Querner. Elke klant krijgt een eigen online omgeving, een zgn. Virtual Private Server waarmee de veiligheid verder wordt gewaarborgd.

De techniek

De techniek achter de online bedrijfshandleiding wordt geleverd door Lapis IT BV uit Hilversum. Het leveren van Virtual Private Server oplossingen behoort tot een van hun kernactiviteiten waarbij zij zoveel mogelijk gebruik maken van open source oplossingen.
De samenwerking tussen Querner BV en Lapis IT BV biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven die hun kwaliteit op een slimme manier willen vergroten.

Over Querner BV:

Querner BV is een complete en innovatieve franchise organisatie op het gebied van organisatie advies. Binnen deQuerner formule werken consultants die ervaren, gedreven en samenwerkingsgericht zijn. Meer informatie over Querner BV kunt u vinden op www.querner.nl

Over Lapis IT BV:

Lapis IT BV is een one-stop-shop leverancier voor het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf richt zich bij de keuze van software primair op open source oplossingen. Meer informatie over Lapis IT kunt u vinden op www.lapisit.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*