Permanent wonen op vakantieparken Limburg afhankelijk van gemeente

Mensen huren of schaffen een vakantiehuis aan om de vakanties of vrije dagen door te brengen, of voor recreatie doeleinden. Of je permanent in een vakantiehuis mag verblijven wordt voortaan overgelaten aan de gemeente. De vereniging van Nederlandse gemeenten zal aanmoedigen om regels vast te stellen hieromtrent. Hierdoor zal er meer duidelijkheid zijn voor de eigenaren van vakantiewoningen, of ze wel of niet mogen wonen in hun eigen vakantiewoning.

De vorige regering besloot een uitzondering te maken voor mensen die langdurig woonden in hun vakantiewoning. Een vakantiehuis kopen België of vakantiehuis huren België voor een langere periode, is uiteraard afhankelijk van de regels van het vakantiepark. Of huizen op bijvoorbeeld vakantieparken Limburg voor langere tijd bewoond mogen worden, is voortaan afhankelijk van de vereniging van Nederlandse gemeenten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*