Plusine ICT kiest voor TCN Data Hotels

, , ,

Vanwege een jarenlange positieve ervaring met TCN Data Hotels heeft Plusine ICT besloten om haar datacenter onder te brengen bij Data Hotel Groningen.

Plusine ICT heeft hiervoor een vijfjarige overeenkomst gesloten met TCN Data Hotels voor een totaalverbruik van 120 KW.

Henk Pomper, Algemeen Directeur van Plusine ICT, vertelt: “Door het onderbrengen van ons datacenter bij TCN kunnen we, door de 24/7 aanwezigheid van bewaking, een veilige data-opslag garanderen. TCN speelt snel en accuraat in op specifieke wensen en toont de noodzakelijk flexibiliteit, wanneer de situatie daarom vraagt.”

Saskia van Bohemen CEO van TCN Data Hotels zegt hierover: “Betrouwbaarheid is de basis van onze Data Hotels. Met een betrouwbaarheid van 99,9999% over de afgelopen tien jaar kunnen we zeggen dat onze datacenters tot de absolute top behoren. We zijn dan ook blij dat Plusine ICT deze betrouwbaarheid onderschrijft door de housing van het voor Plusine ICT uiterst belangrijk platform aan ons toe te vertrouwen.”

Plusine ICT gebruikt voor haar shared services een hoog vermogen per vierkante meter. TCN is bij uitstek in staat om naast het noodzakelijke vloeroppervlak de benodigde energie en koel- en datacapaciteit te leveren. Gecombineerd met de professionele instelling van TCN medewerkers en de ISO27001 certificering, maakt dit TCN voor Plusine ICT tot een gewaardeerde partner. Mede door deze samenwerking kan Plusine ICT kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlening leveren.

Plusine ICT

Plusine ICT is een project gestuurde organisatie met bijna 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van ICT-infrastructuur. Plusine ICT biedt een breed dienstenpakket op het gebied van ontwerp, implementatie, migratie, beheer en onderhoud. Met partners zoals onder andere HP, Microsoft, Red Hat, EVault en Fortinet is Plusine ICT een gewaardeerde marktspeler in het ontwerp en realisatie van bedrijfskritische infrastructuur bij klanten.

Daarnaast richt Plusine ICT zich op cloud gerelateerde dienstverlening, zoals storage, back-up en uitwijk. Hiermee wordt de klant in staat gesteld om zijn bedrijfscontinuïteit te borgen in een uitgebreid dienstenmodel vanuit de eigen Plusine ICT datacenterfaciliteiten, waarbij geen eigen investeringen noodzakelijk zijn. Plusine ICT beschikt over de juiste ervaring  in shared services, cloud computing en datacenter gerelateerde projecten om zo de beste omgeving voor de klant samen te stellen.

TCN Data Hotels

TCN ontwikkelt, beheert en exploiteert sinds 2001 Data Hotels. Met drie Data Hotels, ruim 30.000 m²/100 MW vermogen en langdurige relaties met nationale en internationale klanten, heeft TCN bewezen een stabiele marktspeler te zijn op het gebied van datacenters. TCN heeft Data Hotels in Groningen, Eemshaven en Hilversum.

TCN

TCN is vanaf 1994 actief als de dappere en speelse hond van het Europees vastgoed. Door onze flexibele benadering zijn we, ook in de huidige markt, steeds in staat verrassende plekken te bedenken, te maken en vooral te onderhouden.

TCN transformeert bestaande gebouwen en gebieden tot comfortabele, functionele en veilige leefomgevingen. Wij doen dat op basis van co-creatie met gespecialiseerde partners. Door de integrale benadering van onze projecten, namelijk conceptontwikkeling, realisatie, beleggen en het managen van projecten, zijn wij langdurig betrokken bij onze projecten.

TCN wordt gevormd en gemaakt door 200 medewerkers en heeft projecten in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk en Rusland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*