Roofvogel workshop als bedrijfsuitje of familie-uitje

Een roofvogel workshop kun je behalve aan iemand als cadeau geven, ook als een bedrijfsuitje, personeelsuitje of familie-uitje boeken. Tijdens de roofvogel workshop leert men ten eerste de roofvogels onderscheiden van elkaar. Verder maakt men kennis met de valkerij ambacht zoals het reeds eeuwenlang wordt beoefend en overgedragen.

Meestal duurt een roofvogelworkshop enkele uurtjes lang. Zo een workshop kan op de locatie naar wens of op de vaste locaties verzorgd worden. Tijdens een workshop van enkele uren wordt er een programma samengesteld. Geheel naar uw wensen of de wensen van de groep wordt u bijvoorbeeld welkom geheten, er wordt uitleg gegeven over de veiligheid met roofvogels, soms is een bezoek aan een valkerij museum inbegrepen, er wordt een rondleiding gegeven over de roofvogel boerderij, gevolgd door een valkenier workshop of afdraag workshop, vervolgens mag er zelf gevlogen worden met een roofvogel, soms wordt er afgesloten met een roofvogelshow. Let wel elk programma kan geheel afgestemd worden naar uw wensen of de wensen van de groep.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*