Rugzakken of schoudertassen, relatiegeschenken die blijven hangen!

, , , ,

Het succes van een relatiegeschenk is in grote mate afhankelijk van of het product veel gebruikt wordt. Een geschenk dat gelijk in de kast of, nog erger, de prullenbak verdwijnt wordt snel vergeten. Een praktisch relatiegeschenk met opdruk geeft echter wel goede resultaten. Rugzakken of Schoudertassen met logo bedrukken is hiervan bijvoorbeeld een goed voorbeeld.
Iedere maand komt van Helden Relatiegeschenken met een speciale aanbieding. Aanbieding van de maand februari is de populaire rugzak Jarvis. Een opvallende rugzak van polyester die in meerdere kleuren te bestellen is.

Rugzak JarvisRelatiegeschenk Aanbieding van de Maand Februari: Rugzak Jarvis
Bestel nu met 30% korting de populaire rugzak Jarvis van € 2,65 voor slechts € 1,86 per stuk!
Inclusief bedrukking op het ritsvak in 1 kleur, tot 100 cm2.

Deze opvallende rugzak is zeer geschikt om te gebruiken als u gaat sporten, op schoolreisje gaat of voor kinderen als gym- of zwemtas. De rugzak is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, rood, roze en kobalt blauw. De rugzak heeft een koortsluiting en een apart ritsvak.

Bekijk meer informatie of bestel direct > Rugzak met logo bedrukken met 30% korting!

Is rugzak Jarvis toch niet precies wat u zoekt? Bekijk dan het volledig assortiment rugzakken. Op zoek naar een ander soort tas; bekijk ook de boodschappentassen, laptoptassen, reistassen, sporttassen en schoudertassen.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*