Seminar “Meer verkopen in uitdagende tijden”

Bespaar Tijd, Geld en Energie in het verkoopproces

Son, 28 februari 2012 – Op 29 maart a.s. organiseert Sofon een seminar met als thema: “Meer verkopen in uitdagende tijden”. Sofon speelt met dit seminar in op een knelpunt dat zich in het Nederlandse bedrijfsleven voordoet. Veel bedrijven kampen namelijk met teruglopende orders.

Voor veel ondernemingen is de tijd dat de orders binnenstroomden snel veranderd. Iedere order doet er nu werkelijk toe. Het is daarom nu van extra groot belang om de scoringskans van ieder verkooptraject te vergroten en kosten terug te dringen. Tijdens het Sofon Seminar op donderdag 29 maart a.s. in Kasteel Maurick te Vught wordt duidelijk hoe bedrijven meer kunnen verkopen, ook onder de huidige economische omstandigheden.

Schneider Electric – wereldwijd specialist in energiemanagement – wist de offertedoorlooptijd te verkorten, de foutkans te verkleinen en de complexiteit in de bouwtoelevering te ondervangen met behulp van de offertesoftware van Sofon. Op 29 maart zal Rob Luiken namens Schneider Electric dieper ingaan op de resultaten in het verkoopproces.

Tijdens een interactieve sessie vertelt Lex Tholen van RedFoxBlue hoe een substantiële en blijvende groei van het verkoopsucces binnen handbereik komt. Na afloop van zijn presentatie beschikken de deelnemers over een aantal nieuwe, direct toepasbare inzichten.

Tot slot zal Bert de Vries van Sofon laten zien hoe scoringskansen omhoog kunnen gaan en verkoopkosten omlaag, zelfs in economisch uitdagende tijden.

Gegevens seminar
Datum: 29 maart a.s. van 12.30 uur – 17.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Kasteel Maurick, Vught
Kosten: geen
Organisator: Sofon
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Aanmelden: www.sofonguidedselling.com/seminar

Aanmelden per e-mail: marketing@sofon.com

Contactpersoon: Sofon, Afdeling Marketing, 040 – 26 77 199, marketing@sofon.com

Over Sofon
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Met Sofon worden offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig, snel en foutvrij samengesteld. Sofon Guided Selling ondersteunt onder meer calculatie, configuratie, visualisatie en documentgeneratie in iedere wenselijke taal. Zo gaan verkoopkosten omlaag, nemen levertijden af, nemen scoringskansen toe en verbetert de samenwerking tussen klanten, dealers, verkoop, engineering en productie. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Healthcare, Ricoh, Tyco Valves & Controls en Aebi Schmidt. Sofon heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en de USA en ondersteunt klanten in meer dan 50 landen. Voor meer informatie over Sofon: www.sofon.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*