SEO Handleiding: De eerste stap naar de eigen webwinkel: de domeinnaam

SEO-Handleiding-Post

De juiste naam voor de webshop

Online verkoop is de manier van handelen vandaag de dag. Geef Google ‘webshop beginnen’ en Google geeft 1.310.000 resultaten terug. Keus genoeg, maar veel treffers zijn ‘Cursus webshop beginnen tegen aantrekkelijke prijzen’. Niets mis met cursussen, maar misschien handig om wat dingen op een rijtje te zetten voordat tot aankoop wordt overgegaan.
De geboorte van een webshop begint met het vinden van een passende naam. Het bepalen van productnaam en domeinnaam is de eerste stap. Naamgeving heeft direct te maken met de indeling van de website. Die indeling geeft weer wat er wordt aangeboden. Er moeten liefst meerdere producten worden aangeboden. Lees waarom dit volgens SEO Handleiding zo is en kijk wat het gevolg van een goede notering is en hoe bezoekers vinden wat ze zoeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*