Tablet voor het ruige werk: TERRA MOBILE INDUSTRY PAD

De TERRA MOBILE INDUSTRY PAD verenigt de robuuste netbooks met de voordelen van de tablet-PC’s. Extreem stevige behuizing, sproeiwater afstotend keyboard en shockresistent SSD geheugen zorgen voor een lang werkend en multifunctioneel inzetbaar apparaat.

Het geïntegreerde handvat maakt een veilig en ergonomisch werken in iedere situatie mogelijk. De functionele constructie verenigd zekerheid en robuustheid met grenzeloze mobiliteit door UMTS en GPS. Door Microsoft® Windows® 7 Professional zijn er ontelbare toepassingen voor dit systeem.

Enkele features:
* 10.1″ 1024×600 resitive touchscreen *Besturing met stylus (zeer handig voor handtekening op werkbonnen) *3G mobiel internet intern + GPS ! (geen dongel nodig) * Mat aanraakscherm zonder weerspiegelingen! (beter leesbaar in de zon)* Standaard VGA poort & 10/100 LAN * 2 x USB en gewoon Windows 7.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*