Tip voor Valentijn: neem het heft in eigen handen!

Dames, dit jaar niet achteraf zeuren over dat je man of vriend niets aan Valentijn heeft gedaan. Neem het heft in eigen handen! Zorg ervoor dat je alles in huis hebt, zodat hij voor jou een lekker ontbijt op bed kan maken. En… vergeet het dan vooral niet op 12 en 13 februari te melden: “Schat, ik weet dat JIJ niet aan Valentijn doet, maar zou je MIJ dinsdag een ontbijtje op bed willen brengen?”

Zorg voor eieren, sinaasappels, beschuit, vers fruit. En natuurlijk, niet te vergeten: dienblad, eierdopjes, mooi bestek, glazen, mokken etcetera. Voor het laatste kun je goed terecht bij Kleuroptafel.com. Kies nu zelf alvast uit hoe je op 14 februari wordt verrast!

Bij de webwinkel Kleuroptafel vind je ‘table fashion’: melamine serviesgoed, kleurrijk glaswerk, aardewerk servies met stippen, mokken, dienbladen, kaarsen en heel veel meer voor een kleurrijk gedekte tafel, maar dus ook voor een kleurrijk ontbijt op bed.

www.kleuroptafel.com

Valentijnsontbijt onderweg

****

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over www.kleuroptafel.com, het assortiment, beeldmateriaal etc neemt u contact op met:

Titia Olieman
info@kleuroptafel.nl