Toerisme in Toscane, Italië. De artistieke en natuurlijke schoonheid

Toerisme in Toscane (Italië) wordt niet alleen gegeven door musea, dorpen, straten van Florence, Siena en Arezzo, beroemd over de hele wereld. Er zijn ook prachtige stranden, bossen, bergen tot 2054 meter, het geven van gezondheid en wellness spa’s, dorpenwaar ambachtslieden nog steeds leer, hout, ijzer en albast, restaurants, golfbanen.
In Toscane zijn er ongeveer 12.000 faciliteiten, waaronder hotels, bed & breakfasts dat verwelkomen meer dan 40 miljoen toeristen per jaar. In deze activiteiten, bijna 70.000 mensen in dienst (131.000 als u alle restaurants mee), zijn goed voor 8% van de regionalebruto binnenlands product met een omzet van 9 miljard euro. Er zijn ook tussen de 6.500 restaurants, trattoria’s, pizzeria’s, 900badinrichtingen, 50 ski-resorts, 17 golfbanen (deze zijn 8 tot 18 holes en 7 tot 9 holes), met 39 spa’s. Het toerisme is belangrijk in de economie van Toscane.

De natuurlijke en artistieke schoonheid van Toscane zijn zoveel andere dingen die niet nodig zou zijn om toeristen aan te trekken.Maar de regio besteed aan diensten te verbeteren, werknemers op te dragen het verkeer en vervoer te verbeteren, de dorpen, groeiende gastvrijheid te bevorderen. Streeft naar een aanbod dat niet beperkt is tot de warme dagen van de vakantie vast, dat maakt mensen willen wandelen te doen, reizen met de fiets liefhebbers, mensen die rust zoeken in de kloosters, die wil deelnemen aan een festival of blues lyric.
Bezoek Toscane in Italië een verblijf in ons vakantiehuis met zwembad “Caccianello” de buurt van Florence. www.vakantiehuisintoscane.it/nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*