Transparantie in taxatie tarieven

Vanaf vandaag is Nutaxeren.nl, de mediair tussen consument en taxateur, een feit. Een nieuwe website om erkende taxateurs te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Nutaxeren.nl brengt transparantie in de taxatie tarieven van diverse taxateurs. Juist in deze tijd verlangt de consument naar een heldere prijs product verhouding.

In één oogopslag
Nutaxeren.nl laat in één oogopslag een overzicht zien van erkende taxateurs uit de omgeving. De consument vergelijkt na het invullen van geschatte woningwaarde en postcode de taxatie tarieven van taxateurs uit de omgeving. De taxateurs worden beoordeeld op basis van prijs en kwaliteit. Hierdoor krijgt de consument een overzichtelijk en transparant aanbod van taxateurs en hun taxatie tarieven.

Betrouwbaar
Alle taxateurs op Nutaxeren.nl zijn gecertificeerd en ingeschreven bij de twee erkende taxatie registers VastgoedCert of SCVM. Daarbij zijn ze lid van de brancheverenigingen NVM, VBO of VastgoedPRO. Om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de geldverstrekkers taxeren de taxateurs volgens de normen van het taxatiekeurmerk NWWI of Taxateurs Unie.

Onafhankelijk
Nutaxeren.nl is een onafhankelijk intermediair die een overzichtelijke en transparante vergelijking maakt van de taxatie tarieven van erkende taxateurs. De taxateurs bepalen zelf hun taxatie tarieven en worden aan de hand van beoordelingen door opdrachtgevers gewaardeerd.

Taxatie aanvragen
De consument kan gratis en vrijblijvend een taxatie aanvragen waarna de taxateur binnen 24 uur contact opneemt met de opdrachtgever. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen. Een taxatie aanvragen is zeer eenvoudig en gebeurt in drie stappen: stap 1: Geschatte woningwaarde en postcode invullen, stap 2:  taxatie tarieven vergelijken, stap 3: taxatie aanvragen en het taxatierapport ontvangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*