USB sticks bedrukken voor archivering

,
Nog maar heel weinig bedrijven hebben het merendeel van hun administratie in papieren vorm. Bijna alle eigen administratie gaat tegenwoordig via de computer. Vaak via een externe server, maar soms ook op een eigen alternatieve harde schijf. Dit kan voordelen hebben, maar de oproepbaarheid van de administratie is minder makkelijk dan wanneer dit zelf in de hand wordt gehouden. Sommige bedrijven laten hiervoor USB sticks bedrukken. Dit zorgt voor een lichte fysieke administratie en tegelijk voor veel overzicht, door de USB sticks te labelen.
Combinatiemogelijkheden USB sticks bedrukken ideaal
Het handigst werkt de combinatie. Op het moment dat bedrijven promotionele USB sticks bedrukken laten ze er een aantal extra bedrukken voor de eigen (ondersteunende) administratie. Hierdoor hebben ze het voordeel van een promotionele activiteit gecombineerd met een stukje overzicht. Bovendien levert dit vaak korting op doordat de aankoop meer volume heeft. Het is ook bij USB sticks bedrukken goed om na te denken over eventuele extra mogelijkheden. Zo kan aan geld bespaard worden en aan nut gewonnen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*