Utrechtse grachten verkennen per elektrische sloep!

, , ,

Bij Sloepjehurenutrecht.nl kun je 7 dagen per week in Utrecht een ruime elektrosloep huren om er heerlijk mee te varen op de grachten en singels, de Kromme Rijn of de Vecht. Geen stank, geen herrie en geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn geschikt voor 7 volwassenen of 4 volwassenen en 5 kinderen. Gratis parkeren bij de vertrekplaats aan de Kromme Rijn. Vandaar is het 20 minuten varen naar het centrum van Utrecht.

100% groene stroom

Een elektrisch aangedreven sloep van Sloepjehurenutrecht.nl geeft geen stank en geen herrie. Je vaart 100% op groene stroom. Dit betekent dat je CO2-neutraal vaart op energie die in Nederland wordt opgewekt met zon, wind, waterkracht en biovergisting.

Vaargemak

Een vaarbewijs of veel vaarervaring is niet nodig! Met de comfortabele en ruime elektrosloepen kun je zelf met gemak en op je gemak de mooie Utrechtse grachten en singels bevaren. Of je vaart verder, bijvoorbeeld de Kromme Rijn of de Vecht op of zelfs naar Loosdrecht.

Wat biedt Sloepjehurenutrecht.nl?

  • scherpe verhuurprijzen
  • een goed te bereiken verhuurlocatie
  • voldoende (gratis) parkeerruimte op de locatie
  • eenvoudig reserveringssysteem
  • verschillende vaarroutes
  • zwemvesten te huur voor kinderen
  • goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Tarieven

Sloephuur voor 1 dag (8 uur) kost € 150,- tussen 10.00 – 20.00 uur.

Sloephuur voor een halve dag (4 uur) kost € 85,- tussen 10.00- 14.00 uur, 14.00-18.00 uur of 18.00 tot 22.00 uur. Langer huren en verhuur op andere tijden is eventueel mogelijk uitsluitend na telefonisch overleg.

Arrangementen

Neem voor onderweg lekkere hapjes en drankjes mee! Sloepjevarenutrecht.nl regelt voor u een aantal lekkere maaltijden voor onderweg samen met de Veldkeuken en De Moestuin Utrecht.

Tochten

  • Pannenkoekentocht naar theehuis Rhijnauwen (4 uur)
  • Loosdrechttocht (10 uur)
  • Binnenstad Utrecht (4 uur)

Voor informatie, voorwaarden en reserveren

www.sloepjehurenutrecht.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*