Virtual Servers van Sensson

Een virtual server van Sensson is dynamisch. Extra RAM geheugen, meerdere processors of een uitbreiding van de schijfruimte is op ieder moment mogelijk. Het server platform waar wij onze virtual servers op aanbieden is klaar voor de groei van uw websites op uw virtual server. Dit is belangrijk omdat iedere migratie problemen met zich mee brengt. Samen zorgen wij er voor dat uw virtual server en uw klanten klaar zijn voor de toekomst.

Volledige controle

U kunt de virtual server via het control panel in en uitschakelen, de beschikbaarheid controleren, statistieken inzien en het root wachtwoord wijzigen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u kiezen uit verschillende besturingssystemen zoals CentOS, Ubuntu en ScientificLinux. Verder heeft u de mogelijkheid om extra’s aan uw virtual server toe te voegen. Een uitgebreide SLA, extra backup mogelijkheden, een control panel of het CloudMail SpamFilter kunt u zowel tijdens als na de bestelling aan uw virtual server toevoegen.

Verschillende locaties

Een virtual server kan aangemaakt worden in Amsterdam, Hengelo of Milton Keynes, UK. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen. Standaard worden virtual servers geplaatst op een platform in Amsterdam.

Over Sensson

Sensson biedt internet oplossingen voor particulieren en het MKB. Virtual Servers, Webhosting, domeinnamen, internet consultancy en content management oplossingen zijn voor ons dagelijkse kost. Onze diensten zijn simpel in gebruik, maar krachtig genoeg om ook de meest uitgebreide websites te ondersteunen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*