Voetbalreizen Engeland

, ,

Beste voetballiefhebber,

Altijd al eens een geheel verzorgde voetbalreis willen maken naar een topwedstrijd in Engeland, Spanje, Italië of Portugal?

Boek nu uw voordelige voetbalreizen naar o.a. Engeland en combineer deze stedentrip via www.voetbalreisonline.nl door vrijblijvend een offerte aan te vragen van uw droom arrangement.

Voetbalarrangementen in combinatie met een stedentrip

Via Voetbalreis Online kunt u het bijwonen van een voetbalwedstrijd perfect combineren met een stedentrip. Op deze manier haalt u het maximale uit uw gewenste reis. Wij trachten in overleg altijd de meest gunstige vluchttijden te realiseren, zodat de reis volledig aan uw eisen voldoet.

Géén onverwachte extra kosten

Bij Voetbalreis Online boekt u de voordeligste voetbalreizen zonder onnodige bijkomende kosten achteraf. Kortom: géén boekingskosten, géén luchthavenbelasting, géén administratiekosten en géén extra ontbijtkosten.”What you see is what you get”.

Al onze voordelige voetbalarrangementen zijn inclusief retourvlucht, 1 of 2 overnachtingen en voetbalticket. Wilt u reisonderdelen upgraden, dan kunt u dit uiteraard bij de offerteaanvraag van uw voetbaltrip aangeven. Kortom u bepaalt zelf welke eventuele extra kosten er bijkomen.

Bedrijfsuitjes, incentives en groepsarrangementen

Ook als u een voetbalreis wilt maken als bedrijfsuitje, bent u bij Voetbalreis Online aan het juiste adres. Kijk op onze groepsreizen pagina en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voetbalreizen via Voetbalreis Online zijn ook zeer populair om te gebruiken als incentive. Op deze manier kunt u de uitstekende prestaties van uw medewerkers op een originele manier belonen, door een geweldige voetbalreis aan te bieden. Ook vriendengroepen, families en sportteams kunnen bij ons terecht om een onvergetelijk reis te maken.

Bekijk onze aanbiedingen op www.voetbalreisonline.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voetbalreis Online zorgt dat u binnen 48 uur een scherp geprijsde offerte ontvangt. hebt u vragen, dan kunt u deze sturen naar info@voetbalreisonline.nl

Wij hopen uw voetbalreis te mogen verzorgen.

Met sportieve groet,

Voetbalreis Online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*