Webmee.tv lanceert eerste uitzending met Froukje de Both!

Amsterdam,

21-02-2012

Webmee.tv gelanceert met Froukje de Both. Website HeavenaDay.nl in de eerste uitzending!

Het nieuwe seizoen van Webmee TV is van start gegaan! In de komende acht afleveringen gaat Froukje de Both haar eigen website maken. In deze afleveringen komt zij alles te weten over vormgeving, content, social media en nog veel meer.

De eerste webmee.tv aflevering gaat over vormgeving. Froukje gaat op bezoek bij de jonge ondernemers van Heavenaday.nl, aan actieverkoopsite voor vrouwen. Zij helpen Froukje op weg met informatie over waarop zij moet letten bij het design van haar website en vertellen waarom hun site zo succesvol is geworden.

HeavenaDay.nl in de eerste uitzending

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*